31. 3. 2012.

ONCE UPON A TIME...

Sigurna sam da je svaka od vas, bar jednom u periodu svog odrastanja, bila rešena da će kada poraste biti princeza... Zar ne?! :)
A sećate li se Pepeljuge? Zle sestre, savršeno zgodni princ, i najsavršenije staklene cipelice... Pa zar ima neka koja nije poželela da se nadje na Pepeljuginom mestu?
Elem, ukoliko i sada, kada su prošle godine i godine od susreta sa pepeljastom devojkom verujete u bajke, nastavite da čitate sledeće redove..




Giordano Torresi ovog proleća organizuje jednu sasvim posebnu potragu, savršena cipelica je spremna i samo se čeka ona prava...
Moderna Pepeljuga kojoj će Torresi cipela odgovarati u potpunosti!

Na Amstel Fashion weeku sve potencijalne Pepeljuge mogu okušati svoju sreću, od 31. marta do 02. aprila u Beoexpo centru čekaće ih mali studio i profesionalni fotograf. Sve što je potrebno da urade jeste da probaju cipelu i nasmeju se pravo u kameru. Ukoliko imaju zvezdani potencijal Giordano Torresi doneće malo čarobnog praha u njihov život. Ko je ona prava odlučiće glasovi na zvaničnoj Facebook strani.

Pobednica će osvojiti i slikanje, frizuru i make up, ali i priliku da ove sezone bude zaštitino lice brenda Giordano Torresi! Ona kojoj nagrada izmakne za dlaku biće utešena prelepim parom cipela po izboru. Dok će trećeplasirana biti nagrađena sa popustom od čak 50% na Giordano Torresi asortiman.

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno, pridružite se i na potpeticama ušetajte u pravu modnu bajku!


Do sledećeg posta... :*

30. 3. 2012.

POSAO XXIV.../ JOB XXIV...

Došao je red na još jedan POSAO post... Ne znam za vas, ali meni dani toliko brzo prolaze da imam utisak da postove na ovu temu pravim svaka dva, tri dana! :) Da li i vama vreme tako leti?

Što se tiče mojih kombinacija, mislim da je dominacija različitih printova zaista očigledna kada je reč o protekloj nedelji. Malo sam ih kombinovala sa pastelnim bojama, malo print i print, malo sa zelenom... Sve u svemu, mislim da su outfiti poprilično šarenoliki! :) Šta vi kažete? Imate li omiljeni?
Ja glasam za drugu kombinaciju! :)

It is time for another JOB post... Do you have impression that I'm making this type of posts every two or three days? I do! Time runs so fast!

Patterns definitely were dominant in my last week outfits! I match them with pastels, with green, with other pattern... I think that outfits were quite diverse. What do you say? Do you have your favourite outfit? I vote for second combination! :)







Do sledećeg posta... :*
To the next post... :*

29. 3. 2012.

HOCETE LI DA SEDNETE? / WOULD YOU LIKE TO SIT?

Da se razumemo... Ovo nije nešto što mi se svidja, i definitivno nije nešto što bih želela da imam u svom domu, ali mi je bilo toliko neobično i zanimljivo da sam jednostavno morala da podelim sa vama...
''Kosate'' stolice Dejane Kabiljo...
First of all... This is not something that I like, and isn't somenthing that I would liek to have in my home, but it was so interesting to my that I just had to share it with you...
''Hairy'' chairs by Dejana Kabiljo...





Do sledećeg posta... :*
To the next post... :*

28. 3. 2012.

TOTALNO PLAVA.../ TOTALLY BLUE...


Iako nisam preterani ljubitelj total look-a, morala sam da probam... :)
Plava na plavu, pa onda malo svetlo plave i na kraju jarko plava da sve začini...
Kako vam se čini? Znam da će se ovo nekima svideti, a nekima ne... Ali znate da kod mene ništa bez eksperimentisanja! ;)
I had to make this total look, although  I am not a fan of it actually... :)
Blue on blue, a little bit of light blue, and than just a touch of neon blue...
What do you think about this? I am totally aware of a fact that some of you are going to like this, and some of you don't... But you know me... Nothing without experiment! HIhihihi













mantil/ jacket: self made
košulja/ shirt: vintage
suknja/ skirt: vintage
čarape/ socks: Kinezi/ China trade center
cipele/ shoes: Zara
tašna/ bag: poklon/ gift

Do sledećeg posta... :*
To the next post... :*









27. 3. 2012.

VISION FASHION HOTEL

A danas, nedelju dana nakon obilaska MISSONI hotela u Edinburgu, putujemo u Šangaj! U VISION FASHION HOTEL....
Nadam se da ćete uživati uz ovaj neobičan spoj modernog i tradicionalnog, oštrih i amorfnih linija, svetlog i tamnog, kontrasnog i nijansiranog...
Polećemo... :)
A week after you saw MISSONI hotel in Edinburg, I am taking you in Shanghai! In VISION FASHION HOTEL...
I hope you'll enjoy in this unusual bond of modern and tradicional, sharp and amorphous lines, light and darkness...
















Do sledećeg posta... :*
To the next post... :*

25. 3. 2012.

ULOV SA NAJLONA_VOL.2/ NYLON CATCH_VOL.2

Zahvaljujući divnoj Jovani sa NOVOSADSKE TV, juče sam na Najlon pijaci učestvovala u snimanji priloga o modi, blogovanju, Najlonu i tome šta on znači za Novosadjane! :) ( Prilog je emitovan juče, ali će biti i u ponedeljaku jutarnjem programu! :)))
Posle snimanja sam naravno iskoristila priliku da vidim da li ima nekih zanimljivih stvarčica i mogu vam priznati da jako dugo nisam videla ovako dobar izbor...
Pogledajte kako je sve izgledalo... 
Thanks to Jovana from NOVOSADSKA TV, I have participated in the making of TV report about fashion, blog, design... yesterday at the flea market Nylon! :)
After shooting, I used the opportunity to see is there something interesting for me...
Here is the report...




















 Moj tata i ja! :)
My dad and I! :)

A kupila sam... Providnu košulju na tufne za 40 dinara!
I bought... Transparent dotted shirt for 40 cent!

 Satensku košulju na štrafte za 50 dinara...
Saten striped shirt for 50 cent...
 Haljinu na štrafte za 50 dinara...
Dress with stripes for 50 cent...



Ponovo tata i ja...
Dad and I again...

Kako vam se čini moj ulov?
What do you say about my catch?

Do sledećeg posta... :*
To the next post... :*