31. 7. 2011.

U PLAVETNILU.../ INTO THE BLUE

Današnji odlazak u Vrbas na krštenje malog Laze :), smatrala sam pravim momentom za fotkanje mog prvog outfita. Nekako... kada je već slavlje... da slavim i ja moj prvi outfit post. ;)
Iako nisam baš neki ljubitelj plave boje ( što se ne bi moglo reći iz priloženog :))), rešila sam da se danas malo igram sa njom... I skoz mi se svidelo ;)






























A onda smo pri povratku u Novi Sad rešili da stanemo u kukuruze i tu napravimo par fotki! :) To mi se činilo kao savršena pozadina!
Sada bi moja baka, koja je bila profesorica likovnog rekla: "Mina, plava i zelena se ne slažu" :)... Ali ja ne mislim tako! ŽIVELE BOJE I KOMBINOVANJE NESPOJIVOG! ;)









majica: Zara
suknja: bakina
cipele: Bershka
prsten LOVE: Six
prsten list: Peacocks
prsten veliki: kinezi
tašna: Avon
kaiš: poklon :)
Do sledećeg posta... kiss ;)

30. 7. 2011.

ŽIVOT SA PRUGAMA/ LIFE WITH STRIPES


Pruge i u stanu? Zašto da ne?! :)
U saradnji sa ELLE DECORATION SUITE, modni dizajner  Jean Paul Gaultier uredio je enterijer stana u neposrednoj blizini Ajfelovog tornja u Parizu! A kako ga je uredio? Pa jednostavno! :) Upotrebio je ono po čemu se prepoznaju mnoge njegove kreacije - pruge! :)


Uz pomoć igre naizmeničnih belih i plavih linija stvoren je prostor intresantnog vizuelnog karaktera! Neki bi rekli pomalo šizofreničan, ali dobro...ukusi su različiti! ;)
Ostavljam vas sad da uživate u fotkama...











A evo ga i izvor inspiracije...



          



  








          
Ja svoju majicu na pruge imam! :) Ostaje mi samo da počnem da lepim tapete. ;)

REČ, DVE...



Taaadaaaaa.... blog! :) Odnosno DIABLOG! ;)
Zato što ne želim da ovo bude samo moje mesto koje ćete vi povremeno posećivati, nego naš zajednički prostor! Prostor za dijalog! :)
Ja sam tu da vam predstavim interesantne stvari iz sveta mode, dizajna, arhitekture, pa čak ponekad i iz kuhinje ;), a nadam se da ćete vi biti tu da sve to pogledate, prokomentarišete, iskritikujete ili pohvalite.
Mislim da je to dovoljno za ovaj „uvodni“ deo! :))
Spremite seee.... krećemoooooo.... ;)