27. 9. 2011.

EVOOOOO ME! :)))

Vratilaaaaaa sam se!

Izodmarana, nauživana, pocrnela, rasplivana, fascinirana,opuštena... i još uvek pod traumom od sata koji je jutros u 6.00 najavio početak.... Novi početak! Uffff... A tako je bilo lepo... :(

Uglavnom, pošto sam odlazak na more shvatila kao krajnji rok za završavanje nekih poslova, a povratak vidim kao pravi momenat za neke nove prilike, izazove... neka tako bude i sa blogom! :)
Hajde da napravimo rekapitulaciju... ali pismenu! Bez fotki, ovaj put! :)
Volela bih da mi kažete šta je ono što vam se svidja na blogu? A šta ne! Da li su vam teme kojima se bavim ok? Da li biste želeli da budu opširije? Sažetije?
Pošto su mi neki to tražili, rešila sam da počnem da radim i DIY projekte! :)
Da li biste voleli da vam kroz njih objašnjavam kako da sašijete određene komade odeće, ili da se baziram na nakit? ;)

Svakoj vašoj kritici ili pohvali ću se iskreno obradovati i svaku ću prihvatiti, pošto sam ja ipak tu zbog vas, i zbog vas se trudim da budem još mnogo, mnooooooogo bolja! :)))

A sutra novi outfit post... ;)
Do tada... kiss!

3 коментара:

  1. Ja obozavam tvoje odevne kombinacije, i da volela bih da tekstovi budu jos opsirniji...

    Sto se tice DIY projekata koje sam ti predlozila, iskreno ja bi volela oboje da radis mada malo veci plus za odecu... :)

    PoZ

    ОдговориИзбриши
  2. Sve je bolje i bolje, sigurno ce se i nastaviti u tom maniru! Glasam za DIY odecu, najpre zuta suknja! Ona je geeeenijalna! Ne moras ceo DIY post, ali nikako nisam uspela sa slika da vidim kako izgleda nazad, kako se spajaju dzepovi... sve druge uglove sam uspela da snimim ;)
    Pozz!

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je super ideja za DIY postove! Podrzavam i jedva cekam:)

    ОдговориИзбриши