4. 9. 2011.

REKAPITULACIJA/ RECAP


E pa dragi moji imam da vam kažem nesto jako bitno!:) Stigli smo do 10 000 pregleda za mesec dana! Jeeeeeeeee! Ne možete da zamislite koliko sam srećna! Beskrajno vam hvala! Hvala vam što me pratite, podržavate!:) Hvala vam i zbog toga što se ne ustručavate da uvek kažete ono što mislite, bez obzira što to nije uvek pohvala! To mi mnogo znači!:) I zbog toga ću se uvek truditi da budem još mnoooogo, mnogo  bolja!
Ovih divnih mesec dana sam rešila da zaokružim na taj način što ću vam na jednom mestu prikazati sve svoje dosadašnje outfit postove!
I? Koji vam se najviše svidja? A najmanje?
Ljubim vas puno i nadam se da ćete i dalje biti uz mene!

Well, my dear ones, I have to say something very important!:) We managed to reach 10 000 views  for a month!:)))) You can not imagine amount of my happiness! Thank you so much! Thank you for following and supporting me!:) I also have to thank you because you do not hesitate to always say what you think, even though it is not always praise! That means a lot to me! I will always try to be better and better just because of that!
In today’s post I will represent you all my outfits for the last month!
Which do you like it most? And which don’t?
I send you kisses with hope that you’ll be with me in the future too!














Do sledećeg posta... kiss! ;)
To the next post... kiss! ;)


11 коментара:

  1. Congratulations! and what a great recap, such great looks :)

    natalie
    http://lucyandtherunaways.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Plava suknja outfit!Tako si divno raznovrsna i sarena,love it!
    xx
    B.

    ОдговориИзбриши
  3. Cestitam i verujem da ce se u sledecem mesecu broj makar udvostruciti. Glasam za zutu suknju koju si tako dobro sasila, za zutu tasnu koju ces i meni napraviti i za tebe tako fantasticnu jer radis ono sto volis! :)

    ОдговориИзбриши
  4. Cestitaaaaam :) Prvim si odusevila i pompezno obelezila otvaranje diaBloga a svaki sledeci je samo potvrda tvoje originalnosti i izgradjenog stila! iiiiii fuck me Im famous! ;) bravo mitjo :*

    ОдговориИзбриши
  5. najbolja je ova sa žutom suknjom i topom na tufne..totalni favorit! a najmanje mi se sviđa ovaj outfit sa 6te slike, možda zato što ja to ne bih tako nosila.. ali kao i što sama uvijek kažem, najbitnije je da se to tebi sviđa i nikad se ne opterećuj puno kritikama, good luck!

    ОдговориИзбриши
  6. čestitam ti na 10 000 i bar još toliko sledećeg meseca!:)

    ОдговориИзбриши
  7. joj, Minka srce...na teske muke na stavljas! ;) svaki mi je divan...mogu od svakog da capim nesto...pliiiiiz... :) hehe...
    plisirano, ogromno cvetasto,prugasto, tufnasto, jarko...sve! :) :*

    ОдговориИзбриши
  8. hehehhe... Anjac, mozemo jedino da izvedemo neku razmenu... ja biram tvoje saaaavrsene zelene Zara cipele za pocetak! Sad ti biraj sta ces! :) heheheh

    ОдговориИзбриши