10. 1. 2012.

U PLAVETNILU...OPET/ INTO THE BLUE...AGAIN

Da, da... opet u plavetnilu! :) Opet ja + plava! :)
To je jednostavno faza u koju s vremena na vreme upadam i kojoj ne mogu da se otrgnem!
Yes, yes... Into the blue again! :) Me+blue again! :)
This is definitely one of “my favourite color is blue” phases.  Hope you dont mind! ;)





Ovu vintage suknjicu ste već imali prilike da vidite u OVOM i OVOM outfit postu, i ukoliko se sećam, mislim da ste je baš voleli! :)
Nadam se da ćete je i danas voleti u ovoj, malo drugačijoj kombinaciji! ;)
You have already seen this vintage skirt in THIS and THIS outfit post, and as I can remember, you loved it! :)
I hope you’ll love it in this, a little bit strange combination, too! ;)


















kapa/ hat: no name
kaput/ coat: Zara
rolka/ shirt: no name
suknja/skirt: vintage
čizme/ boots: Kitten
prsten/ ring: P.S.
veliki biseri/ big pearls: Accessorize
3 niske bisera/ pearl necklaces: no name

Do sledećeg posta... :*
To the next post.... :*

30 коментара:

  1. Super kombo, svidja mi se neocekivana upotreba suknjice :)

    +mini i maxi biseri super idu

    ОдговориИзбриши
  2. Preforsirano! Znači mala devojčica koja čeprka po maminom ormanu bi se tako obukla a možda i bolje... UŽAS!

    ОдговориИзбриши
  3. super kako si upotrebila suknjicu, pa jos biseri uz to savrseno! gde si kupila cizme, ja zelim takve!!!

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala vam punoooo!
    Milena, kupila sam ih u OFFICE-u u Merkatoru! Na snizenju od 50% su, tako da idi sto pre! ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Pratim te od prvog posta i u pocetku sam bila veoma odusevljena, ali moram priznati da mi se u poslednje vreme nikako ne svidjaju tvoje kombinacije, toliki nesklad i toliki nestil, kombinovanje ne spojivih stvari, da te sretnem na ulici ovako obucenu rekla bih da nisi cista, ove devojke koje ti ostavljaju pozitivne komentare znaj da nisu iskrene, to rade samo da bi im ti posetila blog i njih dobro iskomentarisala, nekad se gnusam tih licemernih komentara, na svakom blogu je ista stvar...

    Ispala si iz koloseka, vrati se...
    Ti treba da nosis garderobu u kojoj ces izgledati zenstveno a ne kao dzak, kao npr u ovim postovima
    -- http://lookbook.nu/look/2332509-SILVER-AND-GOLD?lookswidget
    -- http://lookbook.nu/look/2322861-STRIPES-ALL-OVER-ME?lookswidget
    -- http://lookbook.nu/look/2226611-INTO-THE-BLUE

    Razmisli dobro, uopste ne napredujes, ovo je sve spoj ne spojivog, kao da kombinujes prvo za sta se uhvatis....

    Ana

    ОдговориИзбриши
  6. odlicna je suknja, imam slicnu, samo ljubicastu :)

    ОдговориИзбриши
  7. slazem se sa prethodnim komentarom, u poslednje vreme je totalni ne ukus ali totalni............malo razmisli, sve pojedinacno je jos i nekako lepo ali zajedno, prethodna duga zlatna suknja, nemam komentar kako ne ukusno...........vrati se starim kombinacijama i vodi racuna sta oblacis izoblici tvoju figuru i obrati paznju na komentare, retko ko komentarise sve zajedno nego samo isticu pojedinacno stvari koje im se svidjaju............ovo je totalni promasaj.........


    ksenija.........

    ОдговориИзбриши
  8. ju cak ni materijali neidu jedni sa drugima, ne nikako Mira

    ОдговориИзбриши
  9. ehhhhh... hajde da kazem nesto u svoju odbranu! :)
    Moda je za mene uvek bila i uvek ce biti, na prvom mestu, divna, nepredvidiva igra, a zatim i najbolji način da iskažem svoja osećanja! Zašto su kombinacije trenutno drugačije nego letos? Pa nemam pojma! Valjda sam trenutno u drugačijem psihičkom stanju!
    Nikada se ne oblačim namenski za slikanje, niti ikada tražim inspiraciju po internetu!
    Ono što oblačim je trenutna emocija, izraz zadovoljstva ili bunta, kritika društva... Morate to malo šire posmatrati!
    Šta da vam kažem!? To sam ja! Nekada ću imati kombinaciju koja je po vama savršena, a nekada će vam biti užasna... I to je jednostavno tako! :)

    ОдговориИзбриши
  10. I da... hvala vam mnogo na iskrenim komentarima! To bas jako cenim! Jako mi je drago što se ne ustručavate da kažete ono što mislite ovde, iako mi bas ne bude uvek prijatno! :)
    Znajte da svaki vaš komentar i kritiku pažljivo pročitam i o svakoj dobro razmislim! Cmoka

    ОдговориИзбриши
  11. Minka, samo furaj svoj fazon, menjaj se i svi cemo te pratiti, tvoje menjanje i drugacije kombinovanje. Ja ovo ne bih ovako, ali bih sigurno drugacije blesavo i to se sigurno nekome ne bi dopalo. Čizme su keva! Obozavam!

    ОдговориИзбриши
  12. okey :) odlicno kompletirani biseri i plus za poigravanje sa suknjom!

    ОдговориИзбриши
  13. Predlog: trebala bi malo vise da kombinujes garderobu koja ti istice figuru. Pusti vrećaste, široke modele koji ti sakrivaju ženstvenost (molim te naglasi struk :). Ovu suknju bi mogla obući kao haljinu samo u nekoj letnjij varijanti (bez iceg ispod) i to sa tankim kaiščićem i kratkom teksas jaknicom zavrnutih rukava. Lagani materijali ako se kombinuju sa grubim treba da idu ispod njih (nikako likra preko džempera). Elem... svaka čast na energiji iiii nekako je logično da se ponekad zaluta. kiss

    ОдговориИзбриши
  14. I ja ovako nosim suknje, kao haljine. Samo sto stavljam kais u suprotonom izgledam kao dzak. :D

    ОдговориИзбриши
  15. Pratim tvoj blog skoro od početka, i iako nisam iz modnog sveta, a pratim i ostale domaće i strane blogove, ti si mi vrlo brzo prirasla za srce :) Tvoj stil je nesumnjivo dobar, voliš da kombinuješ, ti bukvalno stvaraš kombinacije :) Ali nažalost moram reći da se i meni u poslednje vreme kombinacije nešto ne dopadaju. U ovoj konkretno svaki komad je fenomenalan (biseri, suknja, čizme), ali zajedno još sa tim belim kaputićem, što bi rekla Ruška J.: "Ne nikako" :) Ja razumem da je to tvoj stil, obukla si ono što ti prija i tako i treba da bude, ni ne treba da se menjaš zbog ovih komentara, ali obrati pažnju koliko lepše izgledaš u nekim predivnim ženstvenim suknjama do kolena ili pantalonama, sa naglašenim strukom (ja sam slično građena i znam zašto ti ovo pričam :)). Takođe, neko je u komentarima napisao da zaista povedeš računa o komentarima drugoh blogera, koji nikad, ali nikad, nikome nisu dali neku negativnu kritiku, čak ni savet (jer ni oni neće da je dobiju), već smao komentarišu pojedine delove odeće. Nemoguće je da se svima sve dopada, bar od njih bi mogla da očekuješ nešto konstruktivno :) U svakom slučaju, ti si prelepa i kreativna, ovo su dobronamerni saveti i molim te da ih shvatiš tako :) izvini što napisah referat :D

    ОдговориИзбриши
  16. i ja često ovako nosim suknje ali pretežno ljeti..i moram da stavim kaiš ili neku špagicu preko jer sam poniska i ne mogu baš sve da izvedem, sviđaju mi se mnogo tvoji biseri, bilo bi super da je umjesto crnog džempera ispod neka bijela košuljica ali i ovo potpuno razumijem i svaka ti čast što se uopšte možeš slikati po ovakvoj zimi, kod nas je fucking Sibir.. ne izlazi mi se iz kuće.

    ОдговориИзбриши
  17. ja inace komentarisem ono sto mi se svidi,a ono sto mi se ne svidi,zaobidjem...ali ovdje cu se morati sloziti s djevojkama koje su uputile kritike na outfite u poslednje vrijeme...meni si se mnooogo svidjala ranije,kada sam i vidjela da imas mnogo stila...kao sto rekose,vrati se u kolosijek...:)...super mi je furka da se oblacis u skladu s trenutnim raspolozenjem..i ja sam juce izasla u kratkoj cipkanoj suknji i crnoj maici i visokim potpeticama u pola bijela dana,jer mi se tako htjelo....ali ipak to raspolozenje malo bolje upakuj...ovdje je svaki komad za sebe savrsen,sve do obicne crne rolke koju bas volim,ali jedno s drugim,kako kod nas u bosni kazu - nidje veze! zapravo je suknja iskombinirana tako da pokvari sve ostalo..da ju je zamijenila neka jednostavna leprsava suknjica(ali ne nosena kao haljina!) postigla bi puuno bolji efekat...drzim ti fige da se vratis u stare outfite...:*:*

    ОдговориИзбриши
  18. samo se ti igraj ,garderoba za to i sluzi....i ja tako nosim suknje,i ne treba da se vracas na ono sto si nosila,sa stilovima treba da experimentises,isprobavas nova....ako bi furala isti shablon non stop,u cemu je onda poenta? nema...

    ОдговориИзбриши
  19. Mislim da nema nista lose u tome sto svoje raspolozenje iskazujes putem mode i svojih odevnih kombinacija. Ne dozvoli da te ubedjuju da ovo nisi ti i da to nije tvoj stil, jer niko to ne zna bolje od tebe. Iskreno, ja vise gotivim ljude koji se na ulici izdvajaju iz mase uniformisanih i deluju, citiram ove vrsne poznavaoce mode, "UZASNO". Bez obzira na to sto i ja imam puno ovakvih momenata, kada mi raspolozenje preovladava u izboru outfita, ja to nikad ne bih ukombinovala tako. Ali zar nije poenta mode u tome? Da se igramo. Zasto bi ti nosila samo odecu koja ti istice obline? Lepa si, zgodna i ako se ti osecas dobro u onome sto nosis zasto bi to trebalo da smeta bilo kome?
    Samo nastavi, jedna si od retkih domacih blogerki koja fura svoj fazon, i ne kopira stilove ostalih blogera. :** :)

    ОдговориИзбриши
  20. Odeca je za to da se sa njom igra - svako ima pravo da nosi sta mu se dopada. Lepse je biti originalan, nego izgledati kao svi ostali, zar ne? :)

    Meni se outfit svidja, dodala bih kais, ali nije lose ni ovako! Biseri su divni :) :**

    ОдговориИзбриши
  21. Ovaj outfit je stvarno bezveze..Svaki komad za sebe je odlican, ali zajedno i ne prave bas neku idealnu kombinaciju.
    To sto se neko oblaci u skladu sa raspolozenjem ne ostavlja mu slobodu da spaja ne spojivo i tako upada u diskutabilne kombinacije..Kakvo god da je necije raspolozenje , treba voditi racuna o ukupnom skladu..

    ОдговориИзбриши
  22. ove fotke toliko pršte od energije da kombinacija skroz pada u drugi plan:) jel ti to igraš lastiš preko tog lanca? :)

    ОдговориИзбриши
  23. Haha i ja sam kao Dubravka pomislila da igras lastis!Ja bih radije spustila suknju na struk,ali to je moje misljenje,a ne tvoje i zato smo svi razliciti i unikatni!Ti furaj svoj film i cini sta tebe cini sretnom!I da,ne ostavljam ti komentare da bi i ti meni dosla i ostavila komentar:-)))
    xx
    B.

    ОдговориИзбриши
  24. slatko svidja mi se, ljetna haljina u zimskoj varijanti ;)

    ОдговориИзбриши