31.03.2012.

ONCE UPON A TIME...

Sigurna sam da je svaka od vas, bar jednom u periodu svog odrastanja, bila rešena da će kada poraste biti princeza... Zar ne?! :)
A sećate li se Pepeljuge? Zle sestre, savršeno zgodni princ, i najsavršenije staklene cipelice... Pa zar ima neka koja nije poželela da se nadje na Pepeljuginom mestu?
Elem, ukoliko i sada, kada su prošle godine i godine od susreta sa pepeljastom devojkom verujete u bajke, nastavite da čitate sledeće redove..
Giordano Torresi ovog proleća organizuje jednu sasvim posebnu potragu, savršena cipelica je spremna i samo se čeka ona prava...
Moderna Pepeljuga kojoj će Torresi cipela odgovarati u potpunosti!

Na Amstel Fashion weeku sve potencijalne Pepeljuge mogu okušati svoju sreću, od 31. marta do 02. aprila u Beoexpo centru čekaće ih mali studio i profesionalni fotograf. Sve što je potrebno da urade jeste da probaju cipelu i nasmeju se pravo u kameru. Ukoliko imaju zvezdani potencijal Giordano Torresi doneće malo čarobnog praha u njihov život. Ko je ona prava odlučiće glasovi na zvaničnoj Facebook strani.

Pobednica će osvojiti i slikanje, frizuru i make up, ali i priliku da ove sezone bude zaštitino lice brenda Giordano Torresi! Ona kojoj nagrada izmakne za dlaku biće utešena prelepim parom cipela po izboru. Dok će trećeplasirana biti nagrađena sa popustom od čak 50% na Giordano Torresi asortiman.

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno, pridružite se i na potpeticama ušetajte u pravu modnu bajku!


Do sledećeg posta... :*

3 коментара: