15. 5. 2012.

RAZMENA.../ THE EXCHANGE...


Za sve one koji su veliki ljubitelji uređenja enterijera i mode i večite sinergije između ove dve umetnosti,  (poput mene:)), ovaj hotel je definitivno mesto koje se mora naći na listi "OBAVEZNO POSETITI"! :)
Hotel Exchange se nalazi u Amsterdamu, a specifičan je zbog toga što predstavlja krajnje interesantan spoj umetnosti oblikovanja unutrašnjeg prostora i mode.
Za uređenje enterijera su bili zaduženi studenti amsterdamskog instituta za modu, koji su se vodili konceptom "oblačenja" soba poput modela na pisti. Rezultat: hotel u kome arhitektura sreće modu!
Kako vam se čini? Ja sam potpuno oduševljena... A vi?
For all of you who are interior and fashion lovers (like me:)) this hotel is definitely a place which has to be on yours "TO DO" list! :)
Hotel THE EXCHANGE is located in Amsterdam, and his main characteristic is interesting synegry of interior design and fashion.
Hotel The Exchange is a hotel with a special love of fashion. Students of the Amsterdam Fashion Institute dressed the rooms like models on the catwalk. The result: a hotel where architecture meets fashion.


















Do sledećeg posta... :*
To the next post... :*

Slike preuzete sa OVOG sajta! ;)
Photos were taken from THIS site!;)

12 коментара:

  1. Uh...ti uvek pronadjes ovako neke zanimljive hotele :)

    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман15. мај 2012. 15:52

    možda ja samo ne razumem umetnost, ali nešto ne bih spavala u sobi sa ovim kanapima iznad glave :)

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljivo, u neke od ovih soba ne bih ni ušla jer bi me strefio napad klaustrofobije iako ne patim od nje :D ali su neke zaista savršene, kao prva recimo :)

    ОдговориИзбриши