26.08.2011.

8 BITA.../ 8 BIT...

Inspirisana divnim Jeleninim POSTOM na temu osmobitne mode, i ja sam rešila da se malo pozabavim ovim fenomenom... Samo iz drugačijeg ugla... trodimenzionalnog! ;)
Kako sam po struci arhitekta, uvek me fasciniraju stvari koje se direktno tiču mode, a usko su povezane sa arhitekturom! :) Tako je i sa 8-bitnom modom! Ona za mene predstavlja  konstrukciju, građenje, projektovanje! 8-bitna moda je arhitektura koja se umesto na tlo, projektuje na telo čoveka! I to je ono što me fascinira! Čovek konačno može da nosi arhitekturu! :))

Inspired by Jelena's wonderfull POST about 8 bit fashion, I also decided to deal with this phenomenon... Only from different point of view... three-dimensional! ;)
As an architect, I am always  fascinated with things from fashion closely related with architecture! :) The same thing is with 8 bit fashion! For me, that is construction, building, planning! I am completely fascinated with that phenomenon! People can finally wear architecture! :))
p.s. Ubila bih za jedan par pixelizovanih cipela! Hehhhe
Do sledećeg posta... kiss! ;)
p.s. I would kill for those pixel shoes! Hehhhe
To the next post... kiss! ;)
 


8 коментара:

 1. Joj, vidjela sam ovo u jednom magazinu i ne znam sta da mislim o ovom "trendu". :S Iritira me, haha! Nekako se ne mogu skoncentrisati dok gledam ove slicice, jedino mi je satic pravo kul! :)
  xx,K.

  ОдговориИзбриши
 2. :D tako cool stvarcice! Nosila bih unihop, i crno beli i sareni, sat je sladak, a cipele sa poslednje dve fotke su fenomenlne!

  ОдговориИзбриши
 3. interesantno, cipelice jesu ljepe!

  fashionableroad.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 4. WOW that is stunning!!!!

  natalie
  http://lucyandtherunaways.blogspot.com

  ОдговориИзбриши